Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Κολοκυθάκια Τηγανιτά

Καλησπέρα σας φίλοι μου,ελπίζω αυτό το μήνα να καταφέρω να σας ανεβάσω περισσοτερες συνταγές...
 Σήμερα σας έχω κάτι απλό αλλά και τόσο νόστιμο,για ελάτε...



Υλικα
2 κολοκυθάκια
αλέυρι 
αλάτι πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα



Εκτέλεση
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε είτε σε ροδέλες είτε σε μικρά ακανόνιστα κομμάτακια τα βάζουμε σε ένα μπωλ με νερό και λίγο αλάτι για μισή ώρα...
Σε ενα τηγάνι βάζουμε το λάδι μας να ζεστάνει..
Σε ένα μπωλ βαθυ έχουμε βάλει αλέυρι και μέσα λίγο πιπεράκι, σουρώνουμε τα κολοκυθάκια από τα νερά τα παιρνάμε απο΄το αλέυρι, τα τινάζουμε ελάφρά και τα τηγανίζουμε στο καυτό λάδι για λίγα λεπτά...
Τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα αφού έχουνε πάρει χρώμα και τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με αντικολλητικό χαρτί....


Από τα αγαπημένα μου ορεκτικά μαζί με ουζάκι η μπύρα...

Σας Φιλώ Καλό Βράδυ!!!!!!

2 σχόλια:

  1. Υπέροχο καλοκαιρινό μεζεδάκι!!
    Και παγωμένη μπυρίτσα από δίπλα... σούπερ!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή