Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

Ρύζι Με Κάρυ & Μπέικον

Καλησπέρα φίλοι μου & Καλό Μήνα...
Ας υποδεχτούμε το καλοκαιράκι με θετική ενέργεια
Σήμερα ψήσαμε κοτοπουλο στα κάρβουνα και το συνόδεψαμε με το ρυζάκι που θα σας παρουσιάσω...
Για ελάτε...





Υλικα για 2 Άτομα
1 κούπα ρύζι τύπου Αμερικής(αντίστοιχα η διπλή ποσότητα σε νερό)
6 φέτες ψιλοκομένες Μπέικον
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομένη
1 κουταλιά της σούπας κάρυ
Αλάτι-Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο


Εκτέλεση
 Σέ ένα κατσαρολάκι βάζουμε ελαιόλαδο και αφήνουμε να κάψει ελαφρά, ρίχνουμε το μπέικον και το σκόρδο και τα σωτάρουμε για λίγα λεπτά...
Συνεχίζουμε ρίχνωντας το ρύζι ανακατεύουμε καλά για ένα με δύο λεπτά...
Προσθέτουμε το νερό και τα μπαχαρικά μας σκεπάζουμε ελαφρά το κατσαρολάκι χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά... 
Περίπου σε είκοσι λεπτά το ρυζάκι μας είναι έτοιμο...

Σερβίρετε Ζεστό!!!!!!!!

Καλό Βράδυ!!!!!!






2 σχόλια:

  1. Το κάρυ θα έκανε την διαφορά και θα του έδωσε έξτρα νοστιμιά!
    Φιλιά, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι του πάει πολύ το κάρυ εχω κάνει το ίδιο ρύζι αλλά αντι με κάρυ με πάπρικα και αυτό πολύ καλο!!!Φιλακιαα πολλαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή