Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Portobello γεμιστά με λουκανικάκια τυρί cheddar κ άρωμα από κάρυ

Είμαι fan των μανιτάριων κ μ'άρεσει γενικα να πειραματίζομαι με εκείνα...Έτσι είπα σήμερα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό...
Μια γέυση για απαιτητικούς ουρανίσκους...Που στο τέλος σου αφήνει μια φλογίτσα σαν χάδι...
Πειραματιστείτε....




ΥΛΙΚΑ(ΓΙΑ 2 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ)
2 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΥΡΙ  CHEDDAR ΣΕ ΚΡΕΜΑ(ΠΩΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ)
10 ΕΛΙΤΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΚΟΥΤΣΙ Η ΡΟΔΕΛΕΣ
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΒΡΑΣΤΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΚΑΡΥ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε το μανιτάρι απο μέσα κ κρατάμε το ψαχνό για την γέμιση...
Αφου το αδειάσουμε το αλέιφουμε με το Cheddar...
Σε ένα τηγανάκι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζω το ψαχνό απο τα μανιτάρια τις ελιές κ τα λουκάνικα που τα έχω κόψει μόλις πάρουν χρωματάκι ρίχνω τα μπαχαρικά ένα ανακάτεμα καλό κ κατεβάζω απο τη φωτιά...

Βάζω τη γέμιση μέσα στο μανιτάρι μας κ απο πάανω λίγες κουταλιές απο το cheddar μας Κ ψηνω σε προθερμασμένο φόυρνο για 5 με 10 λεπτα...




Τρώγετε ζεστό βγάζει κ ένα πολύ ωραίο ζουμάκι κατάλληλο για βούτες με ψωμάκι ;)






Καλή επιτυχίαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου