Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μπισκοτογλυκό με κρέμα καραμέλας κ ζελέ μπανάνα

Ενα πολύ εύκολο γρήγορο κ οικονομικό γλυκάκι που όλοι το ξέρουμε κ σχεδόν σε όλους μας αρέσει...




ΥΛΙΚΑ
1 ΚΟΥΤΙ ΖΕΛΕ ΜΠΑΝΑΝΑ(Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ)
1 ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ(ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ)
1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
ΛΙΓΟ ΞΥΣΜΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνω το ζελέ οδηγιές έχει το κουτι...Το βάζω λίγο στο ψυγείο να κρυώσει για να σταθεροποιηθεί...
Φτιάχνω τη κρεμούλα μας ανακατεύωντας γάλα με τη σκόνη καραμελας για λίγα λεπτά να μην μας γίνει πολύ σφιχτη(για να απλώνετε έυκολα)
Βγάζω το ζελέ απο το ψυγείο κ αρχίζω το στρώσιμο το μπισκότων...
Συνεχίζω ρίχνοντας τη κρέμα απλώνω καλά κ πασπαλίζω με τη κουβερτουρα κ ξανα ψυγείο...






Καλή επιτυχιάαααααααααααααααααααα

2 σχόλια:

  1. Πωπω! το ψαχνα αυτο το γλυκακι! Το κανε η γιαγιακα μου οταν ημουνα μικρή με μια παραλλαγη! Χρησιμοποιουσε ζελε στιγμής που έπηζε αμέσως και ετσι εστρωνε κάτω τα πτιμπερ, στη μεση ζεστη κρέμα γιώτης βανιλια και όταν κρύωνε έριχνε απο πάνω το ζελε! Τι μου θύμισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή