Κυριακή, 3 Απριλίου 2011

Ψητό κατσαρόλας

ΥΛΙΚΑ
1Μίση κιλό Μοσχάρι Νουά
1 Κρεμμυδι Μεγάλο στα 4 κομμένο
Χυμό από 3 λεμόνια
1 Καρότο
3 Σκελίδες Σκόρδο
2 Φυλλα Δάφνης
Μισό ματσάκι Σέλινο
3 κόκκους Μπαχάρι
1 Μπουκάλι Κρασί
Αλάτι-Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά το κρέας,το τρυπάμε & βάζουμε το καρότο το αλατοπιπερώνουμε,κ το σωτάρουμε στην κατσαρόλα.
Ριχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικα στην κατσαρόλα τα σωτάρουμε κ αυτά & μετά σβήνουμε με λίγο κρασί στην συνέχεια προσθέτουμε κ το υπόλοιπο κρασί & νερό μέχρι να σκεπάσουμε το κρέας...
Το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να ψηθει συμπληρώνουμε υγρα & αλατι κ πιπέρι αν χρειαστει...
Ο χρόνος ψησίματος γύρω στις 2μίση ώρες.

Μόλις είναι έτοιμο το κρέας το βγάζουμε απο τη κατσαρόλα σουρωνουμε το ζουμί απο τα υλικά που είναι μέσα δένουμε τη σάλτσα με λίγο κόρν φλάουερ..
Κόβουμε το κρέας σε λέπτές φέτες & το βάζουμε μες τη σάλτσα για να διατηρηθεί ζουμερό...

Συνοδεύετε πολύ ωραία με άγριο ρύζι & μανιτάρια!

Καλή Επιτυχίαα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου