Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Κεφτεδάκια Γαλοπούλας

Απλά & Νόστιμα...


Γύρω στα 30 με 35 Κεφτεδάκια

Μισό Kg κιμά γαλοπούλα
1 κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά πράσινη
1 αυγό
Φρυγανιά Τριμμένη
Αλάτι-Πιπέρι
Πάπρικα-θυμάρι
Ελαιόλαδο



Εκτέλεση

Παιρνάμε απο το μούλτι το κρεμμύδι το σκόρδο και τη πιπεριά με λίγο ελαιόλαδο ώσπου να γίνουν αλειφή.
Σε ένα μπώλ μεγάλο βάζουμε το κιμά μας ρίχνουμε το μείγμα μας απο το μούλτι σπάμε το αυγό μας, ρίχνουμε τη γαλέτα και προσθέτουμε και τα μπαχαρικά μας.
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα...
Μεταφέρουμε το μπώλ για μια ωρίτσα στο ψυγείο.
Στη συνέχεια λαδώνουμε ένα ταψάκι πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας και τα ψήνουμε στο φούρνο μας(πάνω-κάτω) για περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά...




Καλή σας 'Ορεξη!!!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου