Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ομελέτα με Φρέσκο Κρεμμυδάκι & Ντοματίνια

Καλησπέρα μόλις έφαγα το βραδυνό μου και είπα να το μοιραστώ μαζι σας...
Και Για να μη ξεχάσω Καλό Μήνα να έχουμε


Ομελέτα για 1 άτομο

2 αυγά
1 φρεσκο κρεμμυδάκι (ψιλοκομμένο)
4 ντοματίνια(κομμένα στη μέση) 
Πάπρικα-Αλάτι
Ελαιόλαδο





 Εκτέλεση

  • Πλένουμε τα λαχανικα μας & Τα Κοβουμε.
  • Χτυπάμε σε ένα μπώλ τα αυγά μαζί με το αλάτι & τη Πάπρικα.
  • Σε ένα τηγανάκι με λίγο ελάιολαδο αφού κάψει ελάχιστα σωτάρουμε το κρεμμυδάκι & Τα ντοματίνια.
  • Αφού μαραθούν Ελαφρά Ρίχνω το αυγό και κουνάω το τηγάνι μας κυκλικά να πάει παντού.
  • Με ένα πιρούνι ξεκολλάω ελαφρά τα πλαίνα μας για να ναι εύκολη στο γύρισμα..
  • Όταν δουμε ότι έχει πάρει χρώμα με τη βοήθεια ενός πιάτου στη περίμετρο του τηγανιου αναποδογυρίζω την ομελέτα για να ψηθεί και από την άλλη μεριά....




Καλό Σας Βράδυ & Καλή Όρεξη!!!!!

4 σχόλια:

  1. Γιάμι!!!!
    Δεν μπορώ ποτέ να πω όχι σε μιαν νόστιμη ομελέτα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρελαινομαι για πρόχειρα
    αλλά νόστιμα πιάτα
    οπως αυτο!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και εγω ειμαι Fan της απλής και νόστιμης κουζίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή