Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Πέννες Καρμπονάρα

Καλησπέρα φίλοι ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά, το τελευταίο διάστημα δεν πολύ ανεβάζω γιατι γενικά νιώθω μια κούραση και μια ατόνια και τα έχω παραμέλησει...
Λοιπον σήμερα έχω να σας δέιξω μια καρμπονάρα λίγο πειραγμένη γιατι αντι για κίτρινα τυρια και μπείκον εγω έβαλα φέτα και λουκάνικο....
Για ελάτε για την μυρωδιά

 Υλικά για 2 Άτομα
Μισό Πακέτο Πένες
1 λουκάνικο πικάντικο κομμένο σε ροδέλες
1 κομμάτι μεγάλο φέτα
1 κρέμα γάλακτος
1 αυγό
Αλάτι-Πιπέρι
Ελαιόλαδο


Εκτέλεση
1.Βράζουμε τις πέννες μας.
2.Σε ένα τηγανάκι μέ λίγο ελαιόλαδο σωτάρουμε τις ροδέλες με το λουκάνικο καλά να πάρουν χρώμα και απο τις 2 μεριές και το αποσύρουμε απο τη φωτια...
3.Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε το αυγό μαζί με τη κρέμα γάλακτος και τα μπαχαρικα
4.Αφου βράσουν οι πέννες τις σουρώνουμε απο το νέρο και τις ξαναμεταφέρουμε στη κατσάρολα βαζουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και το ξαναβάζουμε στη φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασια.
5. Προσθέτουμε μέσα στη κατσαρόλα το λουκάνικο και τη φέτα αφου τη λιώνουμε σε  μικρά κομμάτια μέ τα χέρια ανακατεύουμε να πάνε παντού.
6 . Στο τέλος προσθέτουμε το μείγμα της κρέμας γάλακτος και του αυγου ανακατεύουμε για λίγα λεπτά να δέσουν και τα σερβίρουμε


  Καλό Βράδυ!!!!!!!!!!!!!!!

5 σχόλια:

  1. Μμμμμμμμ!!!!Τέλεια Βικάκι!!!Να δοκιμάζαμε και λίγο...!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρουσα η πειραγμένη καρμπονάρα σου, και σίγουρα νόστιμη!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω κοριτσια το τελευταιο καιρο εχω παθει ερωτα με τισ πεννες και να σκεφτειτε οτι δεν τις ετρωγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή με ιδιαίτερα νόστιμο αποτέλεσμα, αν κρίνω από τον συνδυασμό των υλικών!
    Ελπίζω να ανακάμψεις γρήγορα και η ατονία να δώσει τη θέση της στην ενέργεια και τη δημιουργικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή