Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Γιουβέτσι κοτόπουλο στη γάστρα

Κυριακή εχτές κ σαν μέρα ξεκούρασης πάντα προτιμώ να κάνω ένα φαγητό διαφορετικό απο τις υπόλοιπες μέρες...Το κρύο τσουχτερό οπότε δεν είναι για πολλές εξορμήσεις...
Οι μέρες είναι για ζεστασιά,χουχούλιασμα παρέα & καλό φαγητό...
Απολαύστε το!!!!



ΥΛΙΚΑ
4 ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΤΗΘΟΣ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΝΕΣΤΡΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΔΟ ΚΟΜΜΕΝΕΣ
ΑΛΑΤΙ
ΜΙΞ ΑΠΟ 5 ΠΙΠΕΡΙΑ
2 ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΑΣ...
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ & ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΚΟΡΔΟ & ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ...
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ,ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗ ΓΑΣΤΡΑΣ Κ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ...
ΑΦΟΥ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΑ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΕΡΑΚΙ,ΞΑΝΑΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ Κ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ & Η ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΜΑΣ

ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΟ!!!!!




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!










 

5 σχόλια:

  1. Βίκυ καλησπέρα καλώς σε βρήκα!Εκπληκτικό πιάτο, ιδίως για Κυριακάτικο τραπέζι ότι πρέπει.Πολύ νόστιμο φαγητό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τ΄αγαπημένα μου φαγητά απλό και νόστιμο.Παγωμένα φιλιά χαχαχα!!!Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελένη μου καλωςηρθες!!!
    Ροδάνθη μου παγωμενα φιλια κ απο εμενα...
    Καλο βραδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι ειναι, ουτε τσιγαρισματα ουτε τιποτα, απλα και ωραια ολα στη γαστρα και αργο μαγειρεμα. Τελειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο τα αγαπημένα μου φαγητά!!!!!!ευχαριστω πολυ

      Διαγραφή