Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Γιουβέτσι κοτόπουλο στη γάστρα

Κυριακή εχτές κ σαν μέρα ξεκούρασης πάντα προτιμώ να κάνω ένα φαγητό διαφορετικό απο τις υπόλοιπες μέρες...Το κρύο τσουχτερό οπότε δεν είναι για πολλές εξορμήσεις...
Οι μέρες είναι για ζεστασιά,χουχούλιασμα παρέα & καλό φαγητό...
Απολαύστε το!!!!



ΥΛΙΚΑ
4 ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΤΗΘΟΣ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΝΕΣΤΡΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΔΟ ΚΟΜΜΕΝΕΣ
ΑΛΑΤΙ
ΜΙΞ ΑΠΟ 5 ΠΙΠΕΡΙΑ
2 ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΑΣ...
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ & ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΚΟΡΔΟ & ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ...
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ,ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗ ΓΑΣΤΡΑΣ Κ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ...
ΑΦΟΥ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΑ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΕΡΑΚΙ,ΞΑΝΑΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ Κ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ & Η ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΜΑΣ

ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΟ!!!!!




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!










 

5 σχόλια:

  1. Βίκυ καλησπέρα καλώς σε βρήκα!Εκπληκτικό πιάτο, ιδίως για Κυριακάτικο τραπέζι ότι πρέπει.Πολύ νόστιμο φαγητό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τ΄αγαπημένα μου φαγητά απλό και νόστιμο.Παγωμένα φιλιά χαχαχα!!!Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελένη μου καλωςηρθες!!!
    Ροδάνθη μου παγωμενα φιλια κ απο εμενα...
    Καλο βραδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι ειναι, ουτε τσιγαρισματα ουτε τιποτα, απλα και ωραια ολα στη γαστρα και αργο μαγειρεμα. Τελειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή