Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Κοτοφτερούγες με μουστάρδα Dijon & Reggato δίπλα σε πατάτακια φούρνου

Καλησπέρα πέρα για πέρα φίλοι μου σήμερα είπα να πειραματιστώ με τις φτερούγες που αγάπαμε!!!!
Για ελάτε για μυρωδιά...
 Υλικα
1 Kg Φτερούγες
Αλάτι Πιπέρι
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Dijon
1 γενναία χουφτα reggato τριμμένο
Ελαίολαδο
2 Μεγάλες Πατάτες
Ρίγανη



Εκτέλεση 
Πλένουμε καλά τις φτερούγες τις στεγνώνουμε και τις αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα μπωλάκι ανακατεύω τη Dijon με το τυρι,στη συνέχεια αλέιφω καλά τις φτερούγες και τις ψήνω στο γκρίλ και απο τις 2 μεριές...
 Ξεκινάω τη διαδικασία για τα πατατάκια μας,πλένω & καθαρίζω τις πατάτες και τις κόβω σε λεπτα στρογγυλά πατατάκια τα αλατίζω ρίχνω και τη ρίγανη λίγο λαδάκι να πάει παντού και ψήνω στον αέρα μέχρι να τραγανίσουν...


Γρηγορα και εύκολα φτιάξαμε το βραδυνό μας!!!!

Καλό σας Βράδυ!!!

8 σχόλια:

  1. Bικούλα μου και μεις αγαπάμε φτερούγες!!!!Τέλειες με την μουστάρδα και το τυρί σούπερ!!!
    Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτά τα δαχτυλιδάκια τι είναι? Κ αυτά τα θέλω μαζί με το κοτοπουλάκι. γιαμι γιαμι, φιλάκια Βικάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι Οnion rings φιλενάδα ειναι έτοιμα...φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ καλή συνταγή και οικονομική!! Και τα onion rings ταιριάζουν πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραιότατο βραδινό απολαύσετε, νόστιμο, οικονομικό και κυρίως στο τσάκα τσάκα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βικάκι νοστιμότατο, μπράβο για την ιδέα!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστω σας το προτείνω με κλειστά τα μάτια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή