Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Milfeig παντζαριού...

Υλικά
1 πακέτο σφολιάτα
5 μεγάλα παντζάρια
200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι
Πιπέρι άσπρο


Εκτέλεση
 Κόβουμε τη σφολιάτα σε παραληλόγραμμα σχήματα & τη ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς...
Βράζουμε τα παντζάρια σε μια κατσαρόλα...Μόλις βράσουν τα πολτοποιούμε κ τα αφήνουμε να κρυώσουν...
 Αφού κρυώσουν βάζουμε το γιαούρτι αλάτι & πεπεράκι...
Γεμίζουμε ενα κορνέ με το μίγμα παντζαριού & ξεκινάμε το στήσιμο....
 Σε ενα πιάτο βάζουμε 1 φύλλο σφολίατας & κατα μήκος τη γέμιση του παντζαριού πολυ μαλακές κινήσεις για να μην σπάσει η σφολίατα μας συνεχίζω την ιδια διαδικάσια ώσπου το πυργάκι μας να γίνει τριών επιπέδων....




Το γιαουρτι μπορει να αντικατασταθεί κ με μαγιονέζα.....






Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου