Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

Σνίτσελ μοσχαρίσιο παναρισμένο με ξηρούς καρπόυς









Υλικά
4 Σνίτσελ
3 αυγά
2 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
1 κουταλιά αλεύρι
250 γρ αμύγδαλο
250 γρ φουντούκι
250 γρ κάσιους
Πάπρικα
Κάρυ
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο


Εκτέλεση
 Σε ενα μπλέντερ κάνουμε τους ξηρούς καρπόυς πούδρα...
Αφού γίνουν οι ξηροί καρποί προσθέτουμε μέσα τα μυρωδικά 2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά & 1 κουταλιά αλεύρι....
 Σε ένα άλλο μπωλάκι χτυπάμε τα αυγα με μισο ποτηράκι του κρασιού νερό....
Αρχίζουμε εναλλάξ το πανάρισμα των σνίτσελ πρώτα τα περνάμε από το αυγό κ μετά από το μιξ των ξηρών καρπών & τα τηγανίζουμε....




Συνοδέυετε πολύ ωραία με πουρές πατάτας....


Αυτή η συνταγή μπορεί να γίνει κ με σνίτσελ κοτόπουλο η χοιρινό η γαλοπούλα....


Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου