Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Κοτόπουλο Μαριναρισμένο με γιαούρτι σκόρδο & κάρυ

Καλημέρα φίλοι μου σήμερα σας έχω ένα πεντανόστιμο κοτοπουλάκι που θα γλύφετε τα δάχτυλα σας...

ελάτε να πάρετε μυρωδιά!!!!

Υλικά για 4 άτομα

4 μπούτια κοτόπουλο
2 κεσεδάκια γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
5 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι-πιπέρι-κάρυ
Ελαιόλαδο


Ας το φτιάξουμε

Σε ένα μπώλ βαθύ βάζουμε το κοτοπουλάκι μας ρίχνουμε το γιαούρτι το σκόρδο τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο ανακατεύουμε καλά για να πάνε τα υλικά όλα παντού...

Κλείνουμε το μπώλ με μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες...

Αφού περάσει η ώρα το μεταφέρουμε όπως είναι σε ταψάκι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο...

Τόσο απλό αλλά τόσο νόστιμο αξίζει να το δοκιμάσετε...

Το Συνόδευσα με σαλάτα και αραβικές πιτούλες...



Να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!!!



2 σχόλια:

  1. Βικούλα μου απλό και νόστιμο!!!!Όπως σου είπα αγαπάω τρελά κάρυ!!!Τέλειο το κοτοπουλάκι σου φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω ελπιδάκι και σε μας αρέσει πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή