Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Σκορδόψωμο με Μοτσαρέλα & Ντομάτα

Σήμερα λόγω έλειψης κεφιού θα μπώ κατευθείαν στο σύνθημα...

 Υλικά
Ψωμάκι είτε μπαγκέτα είτε χωριάτικο ακόμα και του τόστ
Βούτυρο
Σκόρδο
Μοτσαρέλα
Ντομάτα 
Ρίγανη

Εκτέλεση
 Καθαρίζουμε το σκόρδο και το πολτοποιούμε, σε ένα μπωλάκι βάζουμε το βούτυρο μαζί με το πολτοποιημένο σκόρδο και τα ανακατεύουμε να ενωθούν..
Αλείφουμε τα ψωμακια μας αφου τα έχουμε κοψει στη μεση και τα έχουμε ανοίξει αν ειναι χωριάτικο η μπαγκέτα...Βάζουμε απο πάνω τη μοτσαρέλα και τη ντομάτα αφού τα έχουμε κόψει σε ροδέλες...Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη
Και τα ψήνουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτι μέχρι να τραγανήσει...



Το συνοδέψαμε με σαλάτα ανάμικτη & Κρασάκι

Καλή Όρεξη!!!!!!!!!!!!!!!

7 σχόλια:

  1. Εμάς πάντως μας έφτιαξες το κέφι με το νόστιμο σκορδοψωμάκι σου!
    Και η μοτσαρέλα θα του ταιριάζει υπέροχα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :)του πάει του άτιμου πολύ!!!!!!!φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Βικάκι μου! από τα πιο αγαπημένα μου σνακ βλέπω έχεις ετοιμάσει!! σλουρπ!
    καλό σ/κ :) φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εμενα εχει γινει το αγαπημενο μου...Καλό Βραδυ κοριτσακι μου φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή