Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Λαχματζούν!!!!!

Πόσο μου αρέσει είτε καυτερό είτε πιο soft...
Αν & ειναι δύσκολη μέρα απο εχτές γιατί έχω το μικρό μου μωρό άρρωστο είπα να σηκωθώ & κάτι να φτιάξω για να ξεχαστώ,έτσι σας προτείνω λαχμαντζουν...Δοκιμάστε το!!

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
500ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
ΑΛΕΥΡΙ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ
ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΑΝΙΘΟ
ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΚΕΤΣΑΠ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
*ΤΑΜΠΑΣΚΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΥΤΕΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΜΑΖΙ...
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΜΑΖΙ...
 ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΙΤΕΣ & ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...
 ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ...

*ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

4 σχόλια:

  1. Φοβερό φαίνεται!!!Βίκυ μου περαστικά για τον μικρό σου και εύχομαι πραγματικά να περάσει γρήγορα!!Να είσαι καλά!Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστω πολυ ελενακη για ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαχματζούν? τι περίεργη ονομασία! αξίζει μια δοκιμή! περαστικά για το μικρούλι σου! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αξιζει αξιζει κοριτσια....ευχαριστω πολυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή