Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Μια τάρτα τουρλού τουρλού...

Μια νόστιμη & γρήγορη τάρτα που μπορούμε να τη γεμίσουμε με ότι έχουμε στο ψυγείο μας!!!!!!!

 ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΖΥΜΗ
100 ΓΡΑΜ. ΒΟΥΤΥΡΟ
200 ΓΡΑΜ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
ΝΕΡΟ
ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΜΑΣ

ΓΕΜΙΣΗ
6 ΦΕΤΕΣ ΤΥΡΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ
ΦΕΤΕΣ ΠΑΡΙΖΑ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ(ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΗΣ)
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΗ
ΡΙΓΑΝΗ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ Η ΜΠΩΛ ΒΑΘΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ Κ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ...
 ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΡΟ(ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΖΥΜΩΜΑ)
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΖΥΜΗ ΤΗ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ & ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ  ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ...
ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΕΙΨΕΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΡΟΥΝΙΕΣ ΣΤΗ ΖΥΜΗ & ΤΗ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ 15' ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ...
 ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΚΟΒΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ Κ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ Κ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ...
 ΒΓΑΖΩ ΤΗ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Κ ΒΑΖΩ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ...ΤΗ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Κ ΤΗ ΨΗΝΟΥΜΕ...




*Μπορείτε να κάνετε άπειρους συνδυασμούς για τη ταρτα σας!!!!!!

Κάλη Επιτυχία !!!!!!!

4 σχόλια: