Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Χοιρινό με πατάτες στη λαδόκολλα

Ένα πιάτο που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο & απο μυρωδιά & απο γεύση!!!!
 ΥΛΙΚΑ
1ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ
3 ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΚΟΜΜΕΝΗ
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΑΛΑΤΙ 
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Κ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ & ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...
ΕΠΕΙΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ & ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΚΕΤΑΚΙ & ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΝΕΡΟ,ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ...
 ΣΤΑ 40ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΡΑΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ & ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...
 ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ 3,4 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ & ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΟΥΜΕ...



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου