Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

cheesecake by Maria!!!!!!!!!!!!

Αυτό το λαχταριστο cheesecake έρχετε απο τη γλυκιά μου αδερφούλα...


Κόλαση
Υλικα:

Α)Επικαλυψη:1 κονσερβα κυκνος βυσσινο 
               1-2 κοτ.γλ. κορνφλαουερ
εναλακτικα και πιο γρηγορα μαρμελαδα με κομματια φρουτων της αρεσκειας σας(κατα προτημηση φραουλα ή φρουτα του δασους)

Β)Κρεμα:4 τεμ. μονα φιλαδελφια
         1 ζαχαρουχο γαλα
         2 κουτ.σουπας χυμο λεμονι
         1 βανιλια(κατα προτημηση ξυλακι)

Γ)Βαση:1 πακετο ολικης αλεσης πτιμπερ παπαδοπουλου 
        2-3 κουτ.σουπας φρυγανια τριμμενη
        1 μπαρα βουτηρο


Εκτελεση:

Α)Επικαλυψη:Σε ενα κατσαρολακι βαζο το χυμο της κονσερβας να παρει μια βραση και επειτα αραιωνω το κορνφλαουερ σε ενα ποτηρακι με λιγο νερο και το ριχνω μεσα ανακατεβω κατεβαζω απο την φωτια και το αφηνω να κρυωσει.

Β)Κρεμα:Σε ενα μπωλ ριχνω τα φιλαδελφια και τα χτυπαω εως να γινουν κρεμα επειτα προσθετω την βανιλια το ζαχαρουχο και τελος το λεμονι ανακατευω και τοποθετο στο ψυγειο για μιση ωρα να δεση καλα το μιγμα.

Γ)Βαση:Λιωνω το βουτηρο ,τριβω τα μπισκοτα και τα ριχνω μεσα στο βουτηρο με την φρυγανια. 





Επειτα περνω μια φορμα που αφαιρειτε ο πατος ή πυρεξ και στρωνω το μιγμα με το μπισκοτο  ομοιομορφα, προσθετω απο πανω την κρεμα με τον ιδιο τροπο και τελος την επικαλυψη..... το cheesecake  ειναι ετοιμο ....!






Αφηστε το για μιση ωρα να δεσουν ολα τα υλικα και καλη σας ορεξηηηηηηηηηηηηηηη!


ΑΔΕΡΦΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ YOU ARE THE BEST!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου