Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Σαρλοτ με γευση απο φραουλα...!Μμμμμμμμμ!

Τι να πω για αυτό το γλυκό???Πιστεύω οι φωτογραφίες τα λένε όλα...


Γιάμι



Υλικα:
2πλο Morfat σαντυγι
1 φακελο ζελε φραουλα Morfat
1 σφηνακι βοτκα φραουλα ή λικερ φραουλας ή κονιακ
1 παντεσπανι ετοιμο ή φτιαγμενο απο τα χερακια σας(καλη επιτυχια)
Μαρμελαδα φραουλα και μερικες φραουλες ολοκληρες βουτιγμενες στην μαρμελαδα (για το ντεκορ )

Σιροπι:
100γρ. ζαχαρι 
100γρ. νερο
2 κουτ.σουπας λικερ





Εκτελεση:
Παρασκευαζετε το ζελε καιτην σαντυγι συμφωνα με τις οδηγιες και οταν κρυωση ο ζελε τα αναμειγνειετε και τα δυο μεχρι να αφρατεψει το μιγμα.....γρηγορα ψυγειο....30-40'.
Φτιαχνουμε το σιροπι και περιχυνουμε το παντεσπανι επειτα απλωνουμε ομοιομορφα την κρεμα και τελος (αφου πρωτα εχω αναμυξει την μαρμελαδα με το λικερ ) περιχυνω πανω στην τουρτα.....τελευταιες πινελιες ....γαρνιρω με τις φραουλες που ειχα βουτηξει στην μαρμελαδα.....Μμμμμμμμ......








Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Καλή επιτυχία

Αδερφούλα εντάξει μόνο κ μόνο απο τις φώτος το παθαίνεις το εγκεφαλικό μπράβο σου....και πάλι ευχαριστώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου