Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Κανελλονια γεμισμένα με κιμά

ΥΛΙΚΑ
Μισο κιλο κιμά ανάμεικτο
1 πάκετο κανελλόνια
1 ποτήρι χυμό ντομάτας
1 κρεμμύδι
Μία σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κανέλα σε σκόνη κ 1 ξυλάκι
1 Ντομάτα
Τυρί τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβω το κρεμμύδι & το σκόρδο κ το σωτάρω ελάχιστα σε λίγο ελαιόλαδο,ρίχνω το κιμά να τσιγαριστεί ελάφρα & εκείνος...
Προσθέτω το χυμό ντομάτας & τα μπαχαρικά τα αφηνω να γινει ο κιμάς
Όταν γίνει ο κιμας το κατεβάζουμε απο τη φωτιά & παίρνουμε ένα ένα κανελλόνι κ το γεμίζουμε με ενα κουταλάκι.
Αφού τελείωσουμε τη διαδικάσια γεμίσματος κ τα απλώνουμε στο ταψάκι μας κόβουμε τη ντομάτα σε ροδέλες τις τοποθετούμε επάνω κ στο τέλος ρίχνουμε το τυράκι το τριμμένο πρόσθετουμε κ λίγο νεράκι στο ταψάκι....


Καλή όρεξη & Καλή επιτυχία
(ο γιος μου το τίμησε & με το παραπάνω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου