Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Τηγανιά Χοιρινή

Ενάς μεζές ότι πρέπει για τη παγωμένη σας μπύρα....

cook creations


Υλικά (για 2 άτομα)

Μισό κιλό χοιρινό τηγανιά
1 λουκάνικο χωριάτικο
1 πιπεριά πράσινη μεγάλη
Ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Χυμό από 2 λεμόνια
Αλάτι-Πιπέρι-ρίγανη
4 πιτούλες μικρές στρογγυλές

Ας τη φτιάξουμε

1. Πλένουμε καλά το χοιρινό.
2. Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες
3. Πλένουμε και κόβουμε τη πιπεριά σε μικρά η μεγάλα κομμάτια(ανάλογα τα γούστα)
4. Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το χοιρινό καλά και από τις 2 πλευρές.
5. Αφού πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές , ρίχνουμε το λουκάνικο και τη πιπεριά και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά .
6. Ρίχνω το χυμό από τα λεμόνια, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και τα αφήνω να πάρουν μια ελαφριά βράση.
7. Μετά από λίγα λεπτά ρίχνω τη μουστάρδα προσθέτω λίγο νερό ανακατεύω και τα αφήνουμε να δέσουν όλα μαζί.
8. Ψήνουμε τις πίτες.
9. Σε μια πιατέλα βαθιά βάζω τις πίτες και μεταφέρω τη τηγανιά μας...

Καλή σας όρεξη και Χρόνια Πολλά σε όλα τα ερωτευμενάκια!!!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου