Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

Ταλιατέλες με Πέστο & Ελιές

Χειμωνιάτικες Καλημέρες σε όλους,και ναι πλέον είναι γεγονός έχουμε χειμώνα,μερικοί ξέρω μπορει να μην το θέλετε καθόλου,αλλά εγώ τον αγαπώ!!!!!!!!!!!!
Σήμερα έχω να σας προτείνω ζυμαρικά αγαπήμενα σε όλους νομίζω...
Για πάμε....

 Υλικά (για 2 άτομα)

Ταλιατέλες 
1 κρεμμύδι ξερό (περασμένο στο μούλτι)
1 ντομάτα τριμμένη
ελιές κομένες σε ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κουταλιά σούπας πέστο(ωραίο είναι και περισσότερο και γινετε πιο εντονο το χρώμα του απλά το μικρό μου αγόρι επείδη αμα το έβλεπε πιο πρασινο δεν θα το έτρωγε έβαλα τόσο)
Αλάτι-Πιπέρι
Ελαιόλαδο



Εκτέλεση

Βάζω να βράσουν τα ζυμαρικά μας...
Σε ένα τηγανάκι με ελαίολαδο σωτάρω το κρεμμύδι με το σκόρδο για λίγα λεπτά...
Αφού πάρουν ελαφρύ χρώμα ριχνω τη ντομάτα τις ελιές & τα μπαχαρικά τα αφήνω να ενωθούν για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνω το πέστο τα ανακατεύω όλα μαζί και τα αφήνω για λίγα λεπτά να δέσουν όλα μαζί..
Μόλις ετοιμαστούν και οι ταλιατέλες τις σουρώνω τους ρίχνω λίγο ελαιόλαδο απο πάνω και τις σερβίρω με τη σαλτσούλα μας....

 
 Ένα όμορφο Σκ να έχουμε όλοι!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

  1. Τι όμορφα ταιριάζει η σάλτσα πέστο στα ζυμαρικά!
    Γιάμι το πιάτο σου!
    Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα βρε Βίκυ μου δώσε καμιά ιδέα γιατί δε βλέπω φως χιχιχι!!!
    Πολύ καλό το φαγάκι σου γεια στα χέρια σου.Καλό σου βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή