Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ένας χρόνος cook creations!!!!

 Η ώρα είναι περασμένη & εμένα δεν με παίρνει ο ύπνος & πάνω στις πολλές μου σκέψεις συνειδητοποιώ ότι σαν σήμερα πρίν ένα χρόνο στις 21-03-2011 ξεκίνησε αυτό το Blog!!!!
 Ξεκίνησε πιο πολύ για χαβαλέ λίγο το μικρόβιο απο τη φιλενάδα μου την Έρη & το δικό της Blog που τις έστελνα συνταγές λίγο το ότι εκείνο το καιρό ήμουνα χαρούμενη νοικοκυρά λίγο οτι ο μπαμπάς του Χάρη είναι Σεφ έφεραν τη δημιουργία αυτού του Βlog!!!
 Ξεκίνησε με πολύ αγάπη κάπου το έχασα λόγω διάφορων θεμάτων αλλά νομίζω πάλι ξεκινησα όσο μπορουσα να βάζω συνταγές...
 Από όσο με θυμάμαι πάντα μου άρεσε να μαγειρεύω απο μικρή όλο & κάτι έφτιαχνα & σιγά σιγά μέρα μέ τη μέρα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη....
 Ευχάριστώ όλους όσους μου έχετε στειλει συνταγές,αλλά κ όλους εσάς που με παρακολουθήτε κ σε όλους τους καινούργιους φίλους που ανακάλυψα απο αυτό το Blog!!!!



Και πιο Πολύ θέλω να ευχαριστήσω το Χαράκη μου που με κάνει καλύτερο άνθρωπο, καλύτερη μαμά αλλά & καλύτερη μαγείρισσα!!!!!



Καλη Νύχτα....Εύχομαι μια όμορφη μέρα να ξημερώσει για όλους!!!!!!

14 σχόλια:

  1. Βικούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 χρόνος;;;;;;;; Και είχα την εντύπωση ότι ήταν λιγότερο... Εύχομαι τα καλύτερα για το blog σου και πολλά πολλά πολλά μαγειρέματα ακόμη!!!!
    Να χαίρεσαι τον παίδαρο και το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα σε κάνει συνέχεια καλύτερη...
    Πολλές πολλές ευχές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Υ.Γ. (αν κατάλαβες, ούτε εγώ κοιμάμαι, χεχεχεχεχεχε)

    Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια πολλά στο Cook Creations, φιλενάδα μου, να εισαι πάντα καλά και να μας χαρίζεις ωραίες, εύκολες και διαφορετικές συνταγές όπως κάνεις τώρα. Η αγάπη που έχεις για την μαγειρική φαινεται απο αυτα που φτιάχνεις και ευχομαι παρα τις αντιξοότητες να συνεχίσεις να το κάνεις για πολλά πολλά χρόνια ακόμη!!
    I love you!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I love you 2 πολυ πολυ κ ένα μεγάλο ευχαριστώ κ σε σενα γιατι δεν θα το ξεκιναγα αν δεν εισουνα εσυ
      !!!!!

      Διαγραφή
  3. Ελενακη ξενυχτακη σε ευχαριστώ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βικάκι χρόνια πολλά σου εύχομαι συνεχώς όμορφες και πεντανόστιμες δημιουργίες όπως μας έχεις συνηθίσει μέχρι και σήμερα!!!Καλή συνέχεια να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!Πολλά πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα βικάκιιιι...χρόνια πολλάαααα...με πολλές μα πολλές θεικές δημιουργίες (ξέρεις εσύ) και tips.......να σαι πάντα καλά εσύ και η οικογένειά σου!!!φιλιααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημέρα ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου φιλακιααα!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και καλά εύχομαι από καρδιάς στο μπλογκοσπιτάκι σου!
    Να συνεχίσεις να μας κερνάς με αγάπη τις δημιουργίες σου για πολλά πολλά χρόνια ακόμη!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βίκυ μου να είσαι πάντα καλά να χαίρεσαι το blogoσπιτάκι σου και περισσότερο απ΄ όλους τον παίδαρό σου.Και να ξέρεις οτι θα περιμένουμε τις δημιουργίες σου,φιλιά πολλάαααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή