Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Μοσχαράκι στο φούρνο με πατάτες

Ένα μοσχαράκι που ενώ είναι φούρνου λιώνει στη γλώσσά,ήταν τόσο νόστιμο που δεν πρόλαβα να το βάλω φώτο έτοιμο....

ΥΛΙΚΑ
1 kg ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΚΡΕΣ
3ΜΕ 4 ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ
4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
ΑΛΑΤΙ,ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΠΑΠΡΙΚΑ,ΘΥΜΑΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ Κ ΤΑ ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΕ 4 ΩΡΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ & ΠΟΥ...
 ΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΛΙΓΟ Κ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΩ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

2 σχόλια: