Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Κοκκινιστό μοσχαράκι με ρύζι με πάπρικα!!!

Είναι ένα από τα αγαπήμενα μου φαγητά...
 ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙ
1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ
1 ΠΕΛΤΕ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
ΖΑΧΑΡΗ
ΚΑΝΕΛΑ,ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΔΑΦΝΗ
ΛΙΓΟ ΤΑΜΠΑΣΚΟ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
2 ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ
1 ΚΟΥΠΑ ΡΥΖΙ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ
6 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΑΠΡΙΚΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΓΟΥΩΚ,Η ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΩ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ & ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΕΛΑΦΡΥ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΤΗ ΔΑΦΝΗ & ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ & ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΩ & ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΙΕΣ...
ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ & ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΙΕΣ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ...
 ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΛΤΕ ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ & ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ....(ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ & ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΡΥΖΑΚΙ ΜΑΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΦΟΥ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑΣ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΥΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΚΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ & ΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ Κ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΥΖΙΟΥ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!

2 σχόλια:

  1. Απαπαπα φιλενάδα ζωγράφισες, τι φαγητό ειναι αυτο??? Θα το φτιάξω το σαββατοκύριακο μωρό μου!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασε φιλεναδαα απο τα αγαπημενα μου δεν φανταζεσε πως κανω καθε φορα που το μαγειρευω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή