Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

ΓΟΥΒΕΤΣΑΚΙ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ!!

Γειά σου ρε Βικάκυ με τα ωραία σου...


ΥΛΙΚΑ
250γρ μοσχαρι
250γρ κριθαρακι μετριο
1 κρεμυδι
λαδι
300γρ σαλτσα τοματας
αλατι , πιπερι , ριγανι



Τσιγαριζουμε το κρεμυδι και το μοσχαρι,τα σβυνουμε με τη σαλτσα τοματας , βαζουμε αλατι , πιπερι,ριγανι και τα αφηνουμε να βρασουν.
Οταν ειναι ετοιμο το μοσχαρι προσθετουμε οσο νερακι χρειαζετε και ριχνουμε το κριθαρακι στη κατσαρολα!!



Καλή Επιτυχία!!!!!!!




Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά βικάκυ μου!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου