Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

Φαγκρι με sauce μουσταρδας

Υλικα
1 φαγκρι γυρω στα 300-500γρ
2 κουταλιες μουσταρδας
μισο λεμονι 
1 κουταλια ελαιολαδο
θυμαρι
χοντρο αλατι
ροδελες λεμονι


Εκτελεση
Βαζουμε σε ταψακι με λαδοκολλα το φαγκρι το πασπαλιζουμε με το χοντρο αλατι κ μεσα στη κοιλια κ στο κεφαλι βαζουμε τις ροδελες απο το λεμονι...
Κ το ψηνουμε ωσπου να δουμε να ξεκολλαει το κρεας απο το κοκκαλο...


sauce
χτυπαμε σε ενα μπλεντερακι
τη μουσταρδα το λεμονι  το ελαιολαδο κ το θυμαρι μεχρι να δεσει η sauce


φιλεταρουμε το ψαρακι κ πριν σερβιριστει βαζουμε τη sauce συνοδευετε με λαχανικα βουτυρου!!!!!!


Καλη επιτυχια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου