Κυριακή γιορτή & σχόλη σήμερα...
Και σας έχουμε ένα γρήγορο αλλα πολύ νόστιμο φαγητό...
Υλικά Για 4 Άτομα
1 πακέτο ταλιατέλλες
1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
1 κρέμμυδι ξερό ψιλοκομμένο
8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 χούφτα ελιές χωρίς κουκούτσι
1 τενεκεδάκι πολτό ντομάτας
αλάτι-φρεσκοτριμμένο πιπέρι-πάπρικα-ζάχαρη
1 χούφτα τυρί κίτρινο τριμμένο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Και σας έχουμε ένα γρήγορο αλλα πολύ νόστιμο φαγητό...
Καλή Μας Όρεξη |
1 πακέτο ταλιατέλλες
1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
1 κρέμμυδι ξερό ψιλοκομμένο
8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 χούφτα ελιές χωρίς κουκούτσι
1 τενεκεδάκι πολτό ντομάτας
αλάτι-φρεσκοτριμμένο πιπέρι-πάπρικα-ζάχαρη
1 χούφτα τυρί κίτρινο τριμμένο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις Ταλιατέλλες μας.
- Σε ένα κατσαρολάκι βαθύ βάζουμε να ζεστάνει λίγο ελαιόλαδο.
- Μόλις κάψει τσιγαρίζουμε ελαφρά το λουκάνικο για να πάρει χρώμα.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρέμμυδι και ανακατέυουμε ώσπου να μαραθεί.
- Έπειτα ρίχνουμε τα ντοματίνια και τις ελιές & συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Συνεχίζω ρίχνωντας το πελτέ & τα μπαχαρικά,ανακατεύω καλά να πάει ο πελτές παντού και συμπληρώνω ένα φλυτζάνι νεράκι ανακατέυω και τα αφήνω νά πάρουν μια βράση όλα μαζί.
- Αφου γίνουν & οι ταλιατέλλες τις αποσύρω από τη φωτιά τις σουρώνω & τις μεταφέρω σε μια πιατέλα βαθυά περίμενω δέσει και η σάλτσα μας & τι ρίχνουμε απο πάνω.
- Τέλος Ρίχνουμε το τυρί & τα ανακατέυουμε όλα μαζι.
- Σερβίρετε Ζεστο.
Πλουσιο και χορταστικο πιάτο!
ΑπάντησηΔιαγραφή