Ευχαριστω για ακόμα μια φορά τη φιλενάδα μου τη γλυκιά απο τη Πάρο
100γρ. ζαχαρη αχνη
150γρ. βουτυρο μαλακο ή 150γρ. ηλιελαιο
2 αβγα
2 κροκοι αυγων
1 κουτ.σουπ.ξυσμα λεμονι
100γρ.αλευρι
1 κουτ.γλυκ.μπεικιν παουντερ
30γρ. ζαχαρη (για πασπαλισμα προαιρετικα)
Χτυπατε την αχνη με το βουτυρο ή το λαδι. Προσθετε τα αβγα , τους κροκους , το ξυσμα και το αλευρι ανακατεμενο με το μπεικιν παουντερ. Βαζετε τη ζυμη στη φορμα. Σκορπατε στην επιφανεια λιγη ζαχαρη (προαιρετικα).
Ψηνουμε στους 170 C για 30 λεπτα περιπου.
Καλη επιτυχια!!!!
ΒΙΚΑΚΥ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΑΡΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
100γρ. ζαχαρη αχνη
150γρ. βουτυρο μαλακο ή 150γρ. ηλιελαιο
2 αβγα
2 κροκοι αυγων
1 κουτ.σουπ.ξυσμα λεμονι
100γρ.αλευρι
1 κουτ.γλυκ.μπεικιν παουντερ
30γρ. ζαχαρη (για πασπαλισμα προαιρετικα)
Χτυπατε την αχνη με το βουτυρο ή το λαδι. Προσθετε τα αβγα , τους κροκους , το ξυσμα και το αλευρι ανακατεμενο με το μπεικιν παουντερ. Βαζετε τη ζυμη στη φορμα. Σκορπατε στην επιφανεια λιγη ζαχαρη (προαιρετικα).
Ψηνουμε στους 170 C για 30 λεπτα περιπου.
Καλη επιτυχια!!!!
ΒΙΚΑΚΥ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΑΡΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου