Καλησπέρα σε όλους πέρα για πέρα...Το γλυκό αεράκι του Φθινοπώρου γίνετε όλο και πιο έντονο...Μπορώ να πω μ'αρεσει αλλά με έχει πιάσει και μια μελαγχολία...
Ας μη σας κουράζω άλλο σήμερα είχε ρομαντικό δείπνο με το χαράκη τα δυο μας με μουσικουλα και 2 βαρβατα ποτήρια πορτοκάλαδας,τσουγρίζοντας στα καλύτερα...
Υλικά
Μισό kg Κιμά Χοιρινό
1 Κρεμμύδι Ξερό
2 Σκελίδες Σκόρδο
1 Χούφτα Δυόσμο
1 Αυγό
Μισό ποτήρι Γαλέτα
Αλάτι Πιπέρι Κύμινο
Λίγο Ελαιόλαδο
Αλεύρι για το πανάρισμα
Λάδι Για τηγάνισμα
Για το Dip
Ένα Κεσεδάκι Γιαούρτι
1 Κουταλάκι του γλυκού Κέτσαπ
1 Κουταλιά της Σούπας Άνιθο ψιλοκομένο
Εκτέλεση
Χτυπάω στο μούλτι το κρεμμύδι το σκόρδο, το δυόσμο και το ελαιόλαδο,αφού πολτοποιηθεί το μεταφέρω σε μια μπασίνα και βάζω τα υπόλοιπα υλικά και ξεκινάω το ζύμωμα μέχρι να ενωθουν όλα μαζι...
Βάζω τη μπασίνα με το κιμά για καμιά ώρα στο ψυγείο για να καθετε το μείγμα καλύτερα στο πλάσιμο...
Σε ένα τηγάνι βάζω το λάδι να κάψει, παίρνω κομμάτια απο το κιμά το πλάθω μπαλάκια το περνάω από το αλεύρι και τα ρίχνω στο τηγάνι συνεχίζουμε και με τα υπόλοιπα...Αφου πάρουν χρώμα απο τη μία μεριά τα γυρίζω και απο την άλλή τα μεταφέρω σε πιάτο με απορροφητικο χαρτι για να πάρει τα πολλά λάδια!
Συνεχίζουμε να φτιάξουμε το dip μας ανακατέυωντας όλα τα υλικά μαζί...*Σερβίρετε Κρύο
Μπορείτε να τα Συνοδέψετε με πατάτες η και με σκέτη σαλάτα
Καλό Φάγωτα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας μη σας κουράζω άλλο σήμερα είχε ρομαντικό δείπνο με το χαράκη τα δυο μας με μουσικουλα και 2 βαρβατα ποτήρια πορτοκάλαδας,τσουγρίζοντας στα καλύτερα...
Υλικά
Μισό kg Κιμά Χοιρινό
1 Κρεμμύδι Ξερό
2 Σκελίδες Σκόρδο
1 Χούφτα Δυόσμο
1 Αυγό
Μισό ποτήρι Γαλέτα
Αλάτι Πιπέρι Κύμινο
Λίγο Ελαιόλαδο
Αλεύρι για το πανάρισμα
Λάδι Για τηγάνισμα
Για το Dip
Ένα Κεσεδάκι Γιαούρτι
1 Κουταλάκι του γλυκού Κέτσαπ
1 Κουταλιά της Σούπας Άνιθο ψιλοκομένο
Εκτέλεση
Χτυπάω στο μούλτι το κρεμμύδι το σκόρδο, το δυόσμο και το ελαιόλαδο,αφού πολτοποιηθεί το μεταφέρω σε μια μπασίνα και βάζω τα υπόλοιπα υλικά και ξεκινάω το ζύμωμα μέχρι να ενωθουν όλα μαζι...
Βάζω τη μπασίνα με το κιμά για καμιά ώρα στο ψυγείο για να καθετε το μείγμα καλύτερα στο πλάσιμο...
Σε ένα τηγάνι βάζω το λάδι να κάψει, παίρνω κομμάτια απο το κιμά το πλάθω μπαλάκια το περνάω από το αλεύρι και τα ρίχνω στο τηγάνι συνεχίζουμε και με τα υπόλοιπα...Αφου πάρουν χρώμα απο τη μία μεριά τα γυρίζω και απο την άλλή τα μεταφέρω σε πιάτο με απορροφητικο χαρτι για να πάρει τα πολλά λάδια!
Συνεχίζουμε να φτιάξουμε το dip μας ανακατέυωντας όλα τα υλικά μαζί...*Σερβίρετε Κρύο
Μπορείτε να τα Συνοδέψετε με πατάτες η και με σκέτη σαλάτα
Καλό Φάγωτα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι όμορφα! Ωραία ιδέα το κέτσαπ στο γιαούρτι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστώ πολύ!!!Νομίζω οτι του πάει αρκετά
ΑπάντησηΔιαγραφήΑχ αχ εσύ με τις λιχουδιές σου! Πότε???? Κλαψ! :*
ΑπάντησηΔιαγραφήKαλημέρα Βίκυ μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήσε λαχταριστά κεφτεδάκια εννοείται ότι δε λέμε ποτέ όχι!
καλή πρόοδο στο αγοράκι σου!
φιλιά!
Ωραία συνταγή καλώς σε βρηκα,καλό απόγευμα.
ΑπάντησηΔιαγραφή