ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
1 Φαρίναπ
250γρ Βουτυρο
1 Γιαούρτι
1 Αβγό
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
1 Σακούλα σπανάκι καθαρισμένο
1 Κρεμμύδι μεγάλο
1 Χούφτα άνιθο
500γρ Φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
1 Αυγό για επάλειψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Την εκτελέση για την ζύμη θα τη βρείτε στην συνταγη πιτα με διάφορα τυριά κ φύλλο κουρού....
Αφού φτίαξουμε τη ζύμη ξεκινάμε τη γέμιση,καθαρίζουμε καλά το σπανάκι κ το ζεματάμε για λιγα λεπτά...
Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε το κρεμμυδι με τον άνιθο...
Σουρώνουμε καλά το σπανάκι κ το βάζουμε κ αυτό στο τηγάνι με το κρεμμυδι κ το ανιθο μέχρι να πάρει χρώμα προσθέτουμε αλατάκι πιπέρι...
Αφού είναι έτοιμο το κατέβαζουμε απο τη φωτιά μεταφέρουμε το μείγμα σε μια μπασίνα κ βάζουμε τη φέτα & ανακατέουμε καλά...
Ανοίγουμε το φύλλο μας κ βάζουμε το μείγμα σκεπάζουμε με το αλλο φύλλο αλέιφουμε με αβγό κ ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να χρωματιστεί....
Καλή Επιτυχίααααα
Καλοφάγωτη!!!!!!!!!!!
1 Φαρίναπ
250γρ Βουτυρο
1 Γιαούρτι
1 Αβγό
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
1 Σακούλα σπανάκι καθαρισμένο
1 Κρεμμύδι μεγάλο
1 Χούφτα άνιθο
500γρ Φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
1 Αυγό για επάλειψη
Την εκτελέση για την ζύμη θα τη βρείτε στην συνταγη πιτα με διάφορα τυριά κ φύλλο κουρού....
Αφού φτίαξουμε τη ζύμη ξεκινάμε τη γέμιση,καθαρίζουμε καλά το σπανάκι κ το ζεματάμε για λιγα λεπτά...
Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε το κρεμμυδι με τον άνιθο...
Σουρώνουμε καλά το σπανάκι κ το βάζουμε κ αυτό στο τηγάνι με το κρεμμυδι κ το ανιθο μέχρι να πάρει χρώμα προσθέτουμε αλατάκι πιπέρι...
Αφού είναι έτοιμο το κατέβαζουμε απο τη φωτιά μεταφέρουμε το μείγμα σε μια μπασίνα κ βάζουμε τη φέτα & ανακατέουμε καλά...
Ανοίγουμε το φύλλο μας κ βάζουμε το μείγμα σκεπάζουμε με το αλλο φύλλο αλέιφουμε με αβγό κ ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να χρωματιστεί....
Καλή Επιτυχίααααα
Καλοφάγωτη!!!!!!!!!!!
Ε ρε και να την είχα τώρα μπροστά μου!! γιαμ γιαμ!
ΑπάντησηΔιαγραφή