ΥΛΙΚΑ
Για το φύλλο κουρού
500γρ αλεύρι που φουσκωνει μονο του
1 βιταμ σε θερμοκρασια δωματιου
1 κεσεδακι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 αβγό
Για την γέμιση
Gouda τριμμένη
Παρμεζάνα τριμμένη
Φετα κομματάκια
Τυρι σε κρέμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκιναμε να φτιάχνουμε το φύλλο σε μια μπασίνα κοσκινίζουμε το αλεύρι κ βάζουμε κ το βούτυρο.
Ενώνουμε το βουτυρο με το αλεύρι ώσπου να γινει σαν άμμος το μείγμα.
Συνεχίζω & ρίχνω το γιαουρτι κ το αβγό κ τα ζυμώνω μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη,αφού είναι έτοιμη τη τυλίγω με μια μεμβράνη & τη βάζω στο ψυγείο για μια ώρα...
Μετά απο μια ώρα βγάζω τη ζύμη απο το ψυγείο & σε μια επιφανεια ελαφρά αλευρωμένη χωρίζω τη ζύμη σε 2 κομμάτια κ την ανοιγω.
Σε ενα τάψακι απλώνω το ένα φύλλο & βάζω τη gouda τη παρμεζάνα τη φέτα κ κουταλιές απο το τυρί κρέμα παντού...
Συνεχίζω με το επομένο φύλλο απο πάνω για να την σκεπάσω κ την αλέιφω με λίγο γάλα η αβγό...
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο γυρω στο μισάωρο...
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!
Για το φύλλο κουρού
500γρ αλεύρι που φουσκωνει μονο του
1 βιταμ σε θερμοκρασια δωματιου
1 κεσεδακι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 αβγό
Για την γέμιση
Gouda τριμμένη
Παρμεζάνα τριμμένη
Φετα κομματάκια
Τυρι σε κρέμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκιναμε να φτιάχνουμε το φύλλο σε μια μπασίνα κοσκινίζουμε το αλεύρι κ βάζουμε κ το βούτυρο.
Ενώνουμε το βουτυρο με το αλεύρι ώσπου να γινει σαν άμμος το μείγμα.
Συνεχίζω & ρίχνω το γιαουρτι κ το αβγό κ τα ζυμώνω μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη,αφού είναι έτοιμη τη τυλίγω με μια μεμβράνη & τη βάζω στο ψυγείο για μια ώρα...
Μετά απο μια ώρα βγάζω τη ζύμη απο το ψυγείο & σε μια επιφανεια ελαφρά αλευρωμένη χωρίζω τη ζύμη σε 2 κομμάτια κ την ανοιγω.
Σε ενα τάψακι απλώνω το ένα φύλλο & βάζω τη gouda τη παρμεζάνα τη φέτα κ κουταλιές απο το τυρί κρέμα παντού...
Συνεχίζω με το επομένο φύλλο απο πάνω για να την σκεπάσω κ την αλέιφω με λίγο γάλα η αβγό...
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο γυρω στο μισάωρο...
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!
Μμμμμ...νοστιμοτατηηηη...μπραβο βικουλα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή