Υλικα
1 φαγκρι γυρω στα 300-500γρ
2 κουταλιες μουσταρδας
μισο λεμονι
1 κουταλια ελαιολαδο
θυμαρι
χοντρο αλατι
ροδελες λεμονι
Εκτελεση
Βαζουμε σε ταψακι με λαδοκολλα το φαγκρι το πασπαλιζουμε με το χοντρο αλατι κ μεσα στη κοιλια κ στο κεφαλι βαζουμε τις ροδελες απο το λεμονι...
Κ το ψηνουμε ωσπου να δουμε να ξεκολλαει το κρεας απο το κοκκαλο...
sauce
χτυπαμε σε ενα μπλεντερακι
τη μουσταρδα το λεμονι το ελαιολαδο κ το θυμαρι μεχρι να δεσει η sauce
φιλεταρουμε το ψαρακι κ πριν σερβιριστει βαζουμε τη sauce συνοδευετε με λαχανικα βουτυρου!!!!!!
Καλη επιτυχια
1 φαγκρι γυρω στα 300-500γρ
2 κουταλιες μουσταρδας
μισο λεμονι
1 κουταλια ελαιολαδο
θυμαρι
χοντρο αλατι
ροδελες λεμονι
Εκτελεση
Βαζουμε σε ταψακι με λαδοκολλα το φαγκρι το πασπαλιζουμε με το χοντρο αλατι κ μεσα στη κοιλια κ στο κεφαλι βαζουμε τις ροδελες απο το λεμονι...
Κ το ψηνουμε ωσπου να δουμε να ξεκολλαει το κρεας απο το κοκκαλο...
sauce
χτυπαμε σε ενα μπλεντερακι
τη μουσταρδα το λεμονι το ελαιολαδο κ το θυμαρι μεχρι να δεσει η sauce
φιλεταρουμε το ψαρακι κ πριν σερβιριστει βαζουμε τη sauce συνοδευετε με λαχανικα βουτυρου!!!!!!
Καλη επιτυχια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου