Φίλοι μου Καλησπέρα έχω χαθεί λίγο αλλά λίγο το καλοκαίρι λίγο το ένα λίγο το άλλο που διάθεση...
Λοιπόν σήμερα σας έχω ένα φαγάκι που θα γλύφετε τα δάχτυλα σας...
ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)
1 Ρολό Χοιρινό(εγώ πήρα πανσέτα)
Αλάτι-Φρεσκοτριμένο Πιπέρι
Μουστάρδα
Ελαίολαδο
Για τη Σάλτα Παρμεζάνας
200 γρμ τριμμένη παρμεζάνα
1 κρεμα γάλακτος
2 χούφτες μανιτάρια λευκά
1 σφηνάκι κρασί
αλάτι πιπέρι
Για τις φωλιές κρούστας
8 Φύλλά κρούστας
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κρέας μας και το τοποθετούμε σε ένα ταψάκι το αλείφουμε με μουστάρδα και τα μπαχαρικά μας βάζουμε το λαδάκι μας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περιπου μια ώρα και κάτι...
Ξεκινάμε να φτιάξουμε τις φωλιές μας λαδώνουμε φορμάκια παίρνουμε ένα ένα το φύλλο το διπλώνουμε στα 4 το τοποθετούμε στα φορμάκια με τις άκρες να εξέχουν προς τα έξω...το ψηνουμε για ελάχιστα λεπτά ώσπου να χρυσαφίσει το φύλλο μας
Λίγο πριν το βγάλουμε το κρέας μας χαμηλώνουμε τη φωτιά και ξεκινάμε να κάνουμε τη σάλτα παρμεζάνας.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε ελαίολαδο το αφήνουμε να κάψει και σωτάρουμε τα μανιτάρια μας, αφου πάρουν ελαφρύ χρώμα τα σβήνω με το κρασί...
Στη συνέχεια ρίχνω τη κρέμα γάλακτος τα μπαχαρικά και τη παρμεζάνα ανακατεύω καλά και τα αφήνω να δέσουν ώσπου να γίνει πηχτή η κρέμα μας....
Μόλις Γίνει το κρεατάκι μας κόβουμε το διχτάκι κόβουμε το κρέας μας...
Παίρνουμε μια μια φωλιά βάζουμε κρέας πάνω και απο πάνωτη κρέμα παρμεζάνας....
Και του δίνουμε και καταλαβαίνει....
Το συνόδευσα με πατάτες Country σαλάτα σπανάκι & Sangria Λευκή
Καλό Βράδυ
Λοιπόν σήμερα σας έχω ένα φαγάκι που θα γλύφετε τα δάχτυλα σας...
ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)
1 Ρολό Χοιρινό(εγώ πήρα πανσέτα)
Αλάτι-Φρεσκοτριμένο Πιπέρι
Μουστάρδα
Ελαίολαδο
Για τη Σάλτα Παρμεζάνας
200 γρμ τριμμένη παρμεζάνα
1 κρεμα γάλακτος
2 χούφτες μανιτάρια λευκά
1 σφηνάκι κρασί
αλάτι πιπέρι
Για τις φωλιές κρούστας
8 Φύλλά κρούστας
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κρέας μας και το τοποθετούμε σε ένα ταψάκι το αλείφουμε με μουστάρδα και τα μπαχαρικά μας βάζουμε το λαδάκι μας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περιπου μια ώρα και κάτι...
Ξεκινάμε να φτιάξουμε τις φωλιές μας λαδώνουμε φορμάκια παίρνουμε ένα ένα το φύλλο το διπλώνουμε στα 4 το τοποθετούμε στα φορμάκια με τις άκρες να εξέχουν προς τα έξω...το ψηνουμε για ελάχιστα λεπτά ώσπου να χρυσαφίσει το φύλλο μας
Λίγο πριν το βγάλουμε το κρέας μας χαμηλώνουμε τη φωτιά και ξεκινάμε να κάνουμε τη σάλτα παρμεζάνας.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε ελαίολαδο το αφήνουμε να κάψει και σωτάρουμε τα μανιτάρια μας, αφου πάρουν ελαφρύ χρώμα τα σβήνω με το κρασί...
Στη συνέχεια ρίχνω τη κρέμα γάλακτος τα μπαχαρικά και τη παρμεζάνα ανακατεύω καλά και τα αφήνω να δέσουν ώσπου να γίνει πηχτή η κρέμα μας....
Μόλις Γίνει το κρεατάκι μας κόβουμε το διχτάκι κόβουμε το κρέας μας...
Παίρνουμε μια μια φωλιά βάζουμε κρέας πάνω και απο πάνωτη κρέμα παρμεζάνας....
Και του δίνουμε και καταλαβαίνει....
Το συνόδευσα με πατάτες Country σαλάτα σπανάκι & Sangria Λευκή
Καλό Βράδυ
Ας το είχα τώρα και θα το τσάκιζα!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου άρεσε πολύ Βικάκι μου!!!!
Πολλά πολλά φιλάκια!!!!
Πραγματικά γλείφεις τα δάχτυλά σου με το πεντανόστιμο φαγάκι που μας ετοίμασες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!
Μου αρέσαν τα φαγητά που γίνονται γρήγορα και εύκολα, αλλα έχουν μια πιο επίσημη εμφάνιση-μια γκλαμουρια!Πολυ ωραία συνταγη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣας ευχαριστώ πολύ.Το καλό ηταν οτι ηταν ευκολο γρηγορο και πεντανοστιμο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑξιολογη η προσπαθεια σου,αλλα αν θες τη γνωμη μου,θα μπορουσες να αλλαξεις το template και να αναδειχτουν καλυτερα οι συνταγες σου,αλλα και να δεις και περισσοτερους επισκεπτες...Ειναι κριμα με αυτο το προτυπο,οτι φτιαχνεις "χανεται" δεν αναδυκνειεται...Βρες κατι που να εχει περισσοτερο χωρο στην περιοχη των αναρτησεων,και μεγαλωσε και λιγο τις φωτο σου!!!Ολα αυτα στα λεω φιλικα ε?
ΑπάντησηΔιαγραφήΑσχολούμε εντελώς ερασιτεχνικα, σε ευχαριστώ πολύ!!!
Διαγραφή