Βροχερές Καλησπέρες φίλοι μου,σήμερα μπορώ να πω είναι ακρώς χειμωνιάτικη ημέρα,σήμερα είχα μινι αδειούλα και ετσι ήρθε ο καιρός να μπώ στη κουζίνα απο το πρωι...Έφτιαξα μακαρόνια με κιμά απλά επειδή θα έμενε αρκετος κιμάς και για να εχουμε 2 διαφορετικές επιλογές έφτιαξα μια κιμαδόπιτα....
Υλικα
Κιμάς που μας έχει μείνει
Reggato τριμμένο
6 Φύλλα κρούστας
Αυγό χτυπημένο
Σουσάμι για την επάλειψη
Εκτέλεση
Λαδώνουμε ενα ταψάκι & απλώνουμε 3 φύλλα στη συνέχεια απλώνουμε το κιμά μας σουρώνουμε απο τις πολλές σάλτσες αν έχει, πασπαλίζουμε με το τυρί , και σπάμε σε κομματάκια από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα.
Ρίχνουμε από πάνω το αυγό το χτυπημένο και πασπαλίζουμε με σουσάμι...
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να χυσαφίσει το φύλλο...
Καλό Απόγευμα
Υλικα
Κιμάς που μας έχει μείνει
Reggato τριμμένο
6 Φύλλα κρούστας
Αυγό χτυπημένο
Σουσάμι για την επάλειψη
Εκτέλεση
Λαδώνουμε ενα ταψάκι & απλώνουμε 3 φύλλα στη συνέχεια απλώνουμε το κιμά μας σουρώνουμε απο τις πολλές σάλτσες αν έχει, πασπαλίζουμε με το τυρί , και σπάμε σε κομματάκια από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα.
Ρίχνουμε από πάνω το αυγό το χτυπημένο και πασπαλίζουμε με σουσάμι...
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να χυσαφίσει το φύλλο...
Καλό Απόγευμα
Εκμεταλεύτηκες την αδειούλα σου πεντανόστιμα απ' ότι βλέπω, και έφτιαξες δυο φαγάκια υπέροχα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!
Βικάκι σούπερ η πιτούλα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!
Μου αρέσουν όλες οι πίτες και ποτέ δεν λέω όχι!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλά φιλιά Βικάκι!!!!!!!
σας ευχαριστω φιλενάδες,ειναι να μη κάτσω σπίτι χιχιιχιχ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜιαμ κ έλεγα να φτιάξω(για πρώτη φορά) τις επόμενες μέρες κ έπεσα στην κατάλληλη συνταγή!! :D
ΑπάντησηΔιαγραφήπολύ ωραία η πίτα σου!μπράβο σου!
ΑπάντησηΔιαγραφή