ΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΥΛΙΚΑ
Η ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ
ΦΕΤΑ
ΤΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ
ΑΝΙΘΟ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛΑΚΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ Κ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ & ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ...
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΖΥΜΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ Κ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ...
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΑΣ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!
ΥΛΙΚΑ
Η ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ
ΦΕΤΑ
ΤΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ
ΑΝΙΘΟ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛΑΚΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ Κ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ & ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ...
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΖΥΜΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ Κ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ...
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΑΣ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!
Φιλεναδίτσα μου γλυκιά στο παρακάτω link σε περιμένουν 2 βραβειάκια
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://eri-captaincook.blogspot.com/p/tell-me-something-about-you-awards.html
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ....
ΑπάντησηΔιαγραφή(ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ :(