Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μπισκοτογλυκό με σοκολάτα & πορτοκάλι

Μπορούμε να το βαπτίσουμε κ παραλίγο μιλφέι...Άν έχουμε μεγάλη φαντασία.....




ΥΛΙΚΑ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΑΒΟΥΓΙΑΡ
2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ (ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΤΟΥΣ)
1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ(ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΕΜΑ)
1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ(ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΑΣ)
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΙΓΜΗΣ(ΣΕ ΣΚΟΝΗ)
2ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΕΣ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΑΚΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...
 ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ(ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ)ΤΟ ΞΥΣΜΑ,ΤΟ ΧΥΜΟ & ΤΟ ΓΑΛΑ & ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΧΕΙΡΟΣ...
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟΠΟΥ Κ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΧΥΜΟ...




ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΚΡΕΜΑ & ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΙΓΟ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ....

ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ......

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

4 σχόλια: