Ένα κλασσικό φαγητό που νομίζω αρέσει σε όλους...
Αγαπημένο & του χαράκη μου...!!!!!!!!!
ΥΛΙΚΑ
1ΠΑΚΕΤΟ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
1 kg ΚΙΜΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΚΑΝΕΛΑ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
1 ΠΛΑΚΑ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
1 ΑΥΓΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΤΟ ΓΟΥΩΚ,Η ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΝΕΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΕΛΑΦΡΥ ΧΡΩΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΜΑ Κ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ...
ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΙΜΑΣ ΜΑΣ ΧΡΩΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ Κ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ & ΝΕΡΑΚΙ...
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ...ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ...
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ Η ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΚΙΜΑ & ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΣΤΡΩΣΕΙΣ....
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ,ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ(ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΒΩΛΟΥΣ)Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ ΧΕΙΡΟΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΡΊΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΕΜΩΔΕΙΣ ΜΑΣ Η ΜΠΕΣΑΜΕΛ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΓΑΛΑ Η ΑΛΕΥΡΙ)
ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ Κ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ...
ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ &ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ...
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΑΝΗ Η ΚΡΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΜΠΕΣΑΜΕΛ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!
Αγαπημένο & του χαράκη μου...!!!!!!!!!
ΥΛΙΚΑ
1ΠΑΚΕΤΟ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
1 kg ΚΙΜΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΚΑΝΕΛΑ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
1 ΠΛΑΚΑ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
1 ΑΥΓΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΤΟ ΓΟΥΩΚ,Η ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΝΕΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΕΛΑΦΡΥ ΧΡΩΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΜΑ Κ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ...
ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΙΜΑΣ ΜΑΣ ΧΡΩΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ Κ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ & ΝΕΡΑΚΙ...
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ...ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ...
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ Η ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΚΙΜΑ & ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΣΤΡΩΣΕΙΣ....
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ,ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ(ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΒΩΛΟΥΣ)Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ ΧΕΙΡΟΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΡΊΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΕΜΩΔΕΙΣ ΜΑΣ Η ΜΠΕΣΑΜΕΛ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΓΑΛΑ Η ΑΛΕΥΡΙ)
ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ Κ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ...
ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ &ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ...
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΑΝΗ Η ΚΡΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΜΠΕΣΑΜΕΛ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!
Αγαπημενο παστιτσακι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια στα χερια σου!
agapimeno den les tipota....se euxaristw polu!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή