Υλικα:
1/2 κιμα γαλοπουλας,κοτοπουλο ή αναμεικτο χοιρινο-μοσχαρι
1 φακελο El toro μιγμα για φαχιτας
Εκτελεση:
Σε αντικολητικο τηγανι βαζουμε το κιμα και τον σωταρουμε διχως λαδι για 5-10' στην συνεχεια προσθετουμε το μιγμα για φαχιτας με 1 νεροποτηρο και αφηνουμε σε σιγανη φωτια να ψηθει ο κιμας ....αφου τραβηξει ολα τα υγρα του ειναι ετοιμος....
Προτασεις σερβιρισματος:
Πιλαφι-σως γουκαμολε-καλμποκι στον ατμο και πρασινη σαλατα.......ΠΑΝΔΕΣΙΑ γευσεων στο πιατο σας.....ετσι απλα!
Καλή επιτυχία....
Thanks again darling....i love you so much!!!!!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΠΟΤΕ ΘΕΣ GEORGE!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή