Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Μοσχαράκι αλα κρέμ με μανιτάρια

Συνοδεύετε πολύ ωραία με άγριο ρύζι
ΥΛΙΚΑ
Μισό κιλό μοσχαράκι
6-7 μανιτάρια λευκά φρέσκα
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρέμα γάλακτος
1 κουταλια της σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά το κρέας μας το βράζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό κ λίγο αλατάκι αλλάζουμε το νεράκι όσες φορές χρειαστεί για να βγάλουμε τη βρωμίτσα που βγάζει το μοσχάρι...
Αφού έχει μαλάκωσει το κατεβάζουμε απο τη φωτια,σε ενα τηγανι έχουμε βάλει το βούτυρο κ αφου λίωσει βάζουμε και το κρεας μας κ το αφηνουμε να πάρει χρώμα κ απο τις 2 μεριές...
Περιμένουμε να πάρει χρωματάκι & απο τις 2 μεριες

Συνεχίζουμε ρίχνοντας το κρεμμυδάκι κ το σκόρδο & το σωτάτουμε ελαφρά  & τα μανιταρια

Κάνουμε ένα ελαφρύ ανακάτεμα όλα μαζι & ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος κ τα μπαχαρικά μας κ τα αφήνουμε να  δέσουν...




Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου