Συνοδεύετε πολύ ωραία με άγριο ρύζι |
Μισό κιλό μοσχαράκι
6-7 μανιτάρια λευκά φρέσκα
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρέμα γάλακτος
1 κουταλια της σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά το κρέας μας το βράζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό κ λίγο αλατάκι αλλάζουμε το νεράκι όσες φορές χρειαστεί για να βγάλουμε τη βρωμίτσα που βγάζει το μοσχάρι...
Αφού έχει μαλάκωσει το κατεβάζουμε απο τη φωτια,σε ενα τηγανι έχουμε βάλει το βούτυρο κ αφου λίωσει βάζουμε και το κρεας μας κ το αφηνουμε να πάρει χρώμα κ απο τις 2 μεριές...
Περιμένουμε να πάρει χρωματάκι & απο τις 2 μεριες |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου