Υλικά
1 πακέτο σφολιάτα
5 μεγάλα παντζάρια
200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι
Πιπέρι άσπρο
Εκτέλεση
Κόβουμε τη σφολιάτα σε παραληλόγραμμα σχήματα & τη ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς...
Βράζουμε τα παντζάρια σε μια κατσαρόλα...Μόλις βράσουν τα πολτοποιούμε κ τα αφήνουμε να κρυώσουν...
Αφού κρυώσουν βάζουμε το γιαούρτι αλάτι & πεπεράκι...
Γεμίζουμε ενα κορνέ με το μίγμα παντζαριού & ξεκινάμε το στήσιμο....
Σε ενα πιάτο βάζουμε 1 φύλλο σφολίατας & κατα μήκος τη γέμιση του παντζαριού πολυ μαλακές κινήσεις για να μην σπάσει η σφολίατα μας συνεχίζω την ιδια διαδικάσια ώσπου το πυργάκι μας να γίνει τριών επιπέδων....
Το γιαουρτι μπορει να αντικατασταθεί κ με μαγιονέζα.....
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 πακέτο σφολιάτα
5 μεγάλα παντζάρια
200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι
Πιπέρι άσπρο
Εκτέλεση
Κόβουμε τη σφολιάτα σε παραληλόγραμμα σχήματα & τη ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς...
Βράζουμε τα παντζάρια σε μια κατσαρόλα...Μόλις βράσουν τα πολτοποιούμε κ τα αφήνουμε να κρυώσουν...
Αφού κρυώσουν βάζουμε το γιαούρτι αλάτι & πεπεράκι...
Γεμίζουμε ενα κορνέ με το μίγμα παντζαριού & ξεκινάμε το στήσιμο....
Σε ενα πιάτο βάζουμε 1 φύλλο σφολίατας & κατα μήκος τη γέμιση του παντζαριού πολυ μαλακές κινήσεις για να μην σπάσει η σφολίατα μας συνεχίζω την ιδια διαδικάσια ώσπου το πυργάκι μας να γίνει τριών επιπέδων....
Το γιαουρτι μπορει να αντικατασταθεί κ με μαγιονέζα.....
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου