Καλή Χρονιά Φίλοι μου & Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα...
Η Πρώτη μου συνταγή για φέτος...Ελπίζω να είναι μια καλύτερη αισιόδοξη & δημιουργική χρονιά για όλους μας....
Κοπιάστε...
Υλικά Για 2 Άτομα
Χρόνος Εκτέλεσης: Περίπου ένα μισάωρο
6 Αυγά
2 πατάτες μέτριες κομμένες στρογγυλές σαν τσίπς
1 λουκάνικο χωριάτικο(πικάντικο άμα θέλουμε)
1 πιπεριά πράσινη κομμένη
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο
Αλάτι-Πιπέρι-Ρίγανη-Πάπρικα Γλυκιά
Ελαίολαδο
Εκτέλεση
Σέ ένα τηγανάκι βάζουμε ελαίολαδο να κάψει και τηγανίζουμε τις πατούλες μας...
Όσο περιμένουμε να γίνουν οι πατάτες καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι μας, και κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες.
Σέ να μπωλ χτυπάμε τα αυγά με τα μπαχαρικά μας....
Μόλις ξεροψηθούν τα τσιπς μας τα βγαζουμε και τα σουρώνουμε απο τα λάδια...
Σέ ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε πάλι λίγο ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί σωτάρω τα κρεμμύδια τις πιπεριές και το λουκάνικο για λίγα λεπτά ρίχνω τις πατάτες και τα αυγά...
Ξεκολάω απο τοιχώματα την ομελέτα γύρω γύρω(για να είναι πιο εύκολη να την αναποδογυρίσουμε) αφου έχει πάρει χρωμά η ομελέτα μας προσεχτικά και με τη βοηθεια ενός μεγάλου πιάτου στην ίδια περίμετρο με το τηγάνι μας τη τη αναποδογυρίζουμε για να γίνει και απο την άλλη πλευρά για λίγα λεπτά....
Σερβίρετε Ζεστή
Καλή Κυριακή σε όλους
Η Πρώτη μου συνταγή για φέτος...Ελπίζω να είναι μια καλύτερη αισιόδοξη & δημιουργική χρονιά για όλους μας....
Κοπιάστε...
Χρόνος Εκτέλεσης: Περίπου ένα μισάωρο
6 Αυγά
2 πατάτες μέτριες κομμένες στρογγυλές σαν τσίπς
1 λουκάνικο χωριάτικο(πικάντικο άμα θέλουμε)
1 πιπεριά πράσινη κομμένη
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο
Αλάτι-Πιπέρι-Ρίγανη-Πάπρικα Γλυκιά
Ελαίολαδο
Εκτέλεση
Σέ ένα τηγανάκι βάζουμε ελαίολαδο να κάψει και τηγανίζουμε τις πατούλες μας...
Όσο περιμένουμε να γίνουν οι πατάτες καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι μας, και κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες.
Σέ να μπωλ χτυπάμε τα αυγά με τα μπαχαρικά μας....
Μόλις ξεροψηθούν τα τσιπς μας τα βγαζουμε και τα σουρώνουμε απο τα λάδια...
Σέ ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε πάλι λίγο ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί σωτάρω τα κρεμμύδια τις πιπεριές και το λουκάνικο για λίγα λεπτά ρίχνω τις πατάτες και τα αυγά...
Ξεκολάω απο τοιχώματα την ομελέτα γύρω γύρω(για να είναι πιο εύκολη να την αναποδογυρίσουμε) αφου έχει πάρει χρωμά η ομελέτα μας προσεχτικά και με τη βοηθεια ενός μεγάλου πιάτου στην ίδια περίμετρο με το τηγάνι μας τη τη αναποδογυρίζουμε για να γίνει και απο την άλλη πλευρά για λίγα λεπτά....
Σερβίρετε Ζεστή
Καλή Κυριακή σε όλους
Για ομελετίτσα μας βλέπω κι εμάς αύριο, με κούρασε λίγο η κρεατοφαγία των ημερών!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣπέσιαλ η δική σου Βίκυ μου με το λουκανικάκι και την πιπεριά!
Φιλιά!
Όντως σπέσιαλ η ομελέτα σου Βίκυ μου!!!!Τέλεια ιδέα!!!!Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου άνοιξες την όρεξη Βίκυ μου! Με το λουκανικάκι και τις πατάτες η ομελέτα γίνεται εξαιρετικό κυρίως πιάτο! Ωραία ξεκίνησαν οι μαγειρικές σου δημιουργίες για το 2013!
ΑπάντησηΔιαγραφή