Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Κότσι με μυρωδιά απο dijon...

Ένα φαγητό που θα γλύφετε κ τα δαχτυλα σας & δυστηχώς απο τη βιασύνη μας να το φάμε δεν το βγάλαμε φώτο έτοιμο....

ΥΛΙΚΑ
1 ΚΟΤΣΙ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ 
1 ΠΙΠΕΡΙΑ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ  ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ DIJON
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΘΥΜΑΡΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΤΣΙ Κ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ,ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ & ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ & ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ...
  ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛΑΚΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ DIJON ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ...
 ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ & ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ...
 ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ & ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ....


*ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΨΑΜΕ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ...

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ & ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου