Υλικα:
Morfat σαντυγι
1 φακελο ζελε φραουλα MorfatMorfat σαντυγι
Μερικες φραουλες ολοκληρες βουτιγμενες στην μαρμελαδα (για το ντεκορ)
Μαρμελαδα και λιγο λικερ φραουλας ή κονιακ
Εκτελεση:
Παρασκευαζετε το ζελε καιτην σαντυγι συμφωνα με τις οδηγιες και οταν κρυωση ο ζελε τον χωριζετε σε 2 μερη ,το μισο το αφηνετε στο ψυγειο να πηξει και το υπολοιπο το αναμειγνειετε με τη σαντυγι μεχρι να αφρατεψει το μιγμα.....γρηγορα ψυγειο....30-40'.
Τον πηγμενο ζελε το κοματιαζουμε και περνουμε ποτηρακια και τοποθετουμε λιγο ζελε ,επειτα σαντυγι λιγο ζελε ,τελος (αφου πρωτα εχω αναμυξει την μαρμελαδα με το λικερ ) περιχυνω πανω στα ποτηρακια.....τελευταιες πινελιες ....γαρνιρω με τις φραουλες που ειχα βουτηξει στην μαρμελαδα.....Μμμμμμμμ......Καλη ορεξη!
Πολύ δροσερό για τα καλοκαιρινά μας απογεύματα...
Δοκιμάστε το....
Καλη επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου