Πάντα όταν ανοίγω φύλλο πάντα περισσεύει ζύμη,την τυλίγω με μεμβράνη κ τη βάζω στη καταψύξη & πάντα είναι λύση για ένα γρήγορο snak...
ΥΛΙΚΑ
Ζύμη που μας έχει μείνει
200γρ τυρί γκούντα τριμμένο
Λίγη φέτα
Λίγη παρμεζάνα
2 φέτες μπέικον
200γρ ζαμπόν
Κέτσαπ
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο γάλα για επάλειψει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έχω βγάλει από νωρίτερα τη ζύμη για να ξεπαγώσει την ανοίγω κ τη τοποθετώ σε ένα ταψί που έχω απλώσει λαδόκολλα & την αλείφω με κέτσαπ...
Στην άκρη βαζω όλα τα υλικα μαζί στο τέλος ρίχνω απο πάνω το πιπερακι κ το κλείνουμε καλα σαν ρολό...
Το αλείφω με γάλα & το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο...
Καλή Επιτυχίαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΛΙΚΑ
Ζύμη που μας έχει μείνει
200γρ τυρί γκούντα τριμμένο
Λίγη φέτα
Λίγη παρμεζάνα
2 φέτες μπέικον
200γρ ζαμπόν
Κέτσαπ
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο γάλα για επάλειψει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έχω βγάλει από νωρίτερα τη ζύμη για να ξεπαγώσει την ανοίγω κ τη τοποθετώ σε ένα ταψί που έχω απλώσει λαδόκολλα & την αλείφω με κέτσαπ...
Στην άκρη βαζω όλα τα υλικα μαζί στο τέλος ρίχνω απο πάνω το πιπερακι κ το κλείνουμε καλα σαν ρολό...
Το αλείφω με γάλα & το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο...
Καλή Επιτυχίαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
θα λιποθυμίσω!
ΑπάντησηΔιαγραφή